BLOG

Concert Mamma Mia - Klausen Burger

Posted in 28.01.2014 by Isabela Latis

Esti pregatit pentru un concert de exceptie, in compania unei trupe dinamice si pline de viata? Te asteptam sambata, 1 februarie, de la ora 22:00 la Klausen Burger (La etajul 4 al Centrului Comercial Central)!

More 

Concert 3 O'Clock - Atelier Cafe

Posted in 28.01.2014 by Isabela Latis

Nicole, Andreea si Andrada, acompaniate de contrabasistul Marius Misaras si de percutionistul Calin Pop, vor recreea aceasta atmosfera joi, 30 ianuarie, in Atelier Cafe. Vino sa le cunosti pe componentele trupei 3 O'Clock si lasa-te cucerit de sound-ul retro in cea mai chic cafenea din centrul Clujului!

More 

Concert Mamma Mia - Grand Hotel Italia

Posted in 28.01.2014 by Isabela Latis

Fermecatorul grup Mamma Mia a concertat la Grand Hotel Italia in 25 ianuarie, in cadrul evenimentului Cluj-Napoca Wedding Show. Baietii au urcat pe scena incepand cu ora 16 si au creat o atmosfera incendiara, asa cum le sta in fire.

More 

Concert 3 O'Clock la Grand Hotel Italia

Posted in 27.01.2014 by Isabela Latis

Fetele de la 3 O'Clock au participat la expozitia de nunta Cluj Napoca Wedding Show, unde au sustinut o reprezentatie de zile mari. In 25 ianuarie, ele au urcat pe scena in aplauzele unui public nerabdator, pe care l-au incantat cu ritmuri de swing, bossa si blues, intr-un tempo ridicat.

More 
   1   2   3   4   5   6   7   8     « OLDER POSTS


ARCHIVES


FIND US ON

FACEBOOK